20 racesimulatoren voor Samcity Hoorn

20 racesimulatoren voor Samcity Hoorn

Officiële opening

Op woensdag 27 maart 2024 opent Racesquare officieel haar 7de locatie in Nederland. Samcity Hoorn, een grote locatie voor entertainment en activiteiten, voegt het simracen toe aan het huidige brede aanbod; van een trampoline park tot lasergamen en escaperooms. Dankzij een samenwerking met de franchise van Racesquare, gaat Samcity Hoorn een versnelling hoger met nog meer fun en actie. Met de belofte van een ‘City full of Fun!’ tilt Samcity het concept van entertainment naar een hoger niveau. 

Van skateshop naar racegrid 

In oktober ging Build4Performance op bezoek bij John Kleverlaan, de eigenaar van Samcity Hoorn. John deelde zijn visie om de 150m2 skateshop een nieuwe invulling te geven, en zo ontstond het lumineuze plan voor een racesimulator grid. Fast forward naar nu: Een indrukwekkende setup van 20 racesimulatoren op een podium, compleet met spectaculaire decoratie, en een meeslepende audiovisuele lichtshow, allemaal onder de noemer van Racesquare. 

Samenwerking Build4Performance & Racesquare

Al twee jaar lang bundelen Racesquare en Build4Performance hun krachten, met als doel de simracewereld te verrijken met indrukwekkende racegrids. Met de ambitie om te groeien door het aanbieden van eersteklas simrace-locaties, vertrouwt Racesquare op de hoogwaardige racesimulatoren die door Build4Performance worden aangeleverd. Voor het avontuur bij Samcity hebben deze twee partijen opnieuw samengewerkt, vastberaden om samen een memorabele race-ervaring te creëren. 

Officiele Opening met Robert Doornbos 

Sinds een maandje kunnen racefanaten hun hart ophalen bij Samcity, onder de vlag van Racesquare Hoorn. De officiële opening staat gepland voor woensdag 27 maart 2024, met een speciale rol voor Robert Doornbos, ambassadeur van Build4Performance, die dit feestelijke moment zal inluiden. Recentelijk is Samcity Hoorn een samenwerking aangegaan met Dirk Schouten, een getalenteerde Porsche-coureur en content creator. Dankzij deze samenwerking zal er een rijke stroom aan simrace-content beschikbaar komen. 

Specialist in Commerciële Simrace Concepten

Samcity Hoorn heeft in samenwerking met Racesquare een uniek project tot leven gebracht, waarbij Build4Performance fungeert als de voornaamste leverancier. Build4Performance beschikt over uitgebreide ervaring met het ontwikkelen van commerciële simrace concepten, waarbij een totaaloplossing wordt geboden die zowel de hardware als software omvat, inclusief audiovisuele middelen, verlichting, geluid en speciale effecten. Het debuutproject in Emmen in 2019 zette de toon, en onlangs is het A’DAM VR Game Park succesvol opgeleverd. Op basis van expertise biedt Build4Performance maatwerk dat nauwkeurig aansluit op de specifieke wensen van elke klant. Voor meer informatie over projecten of om de mogelijkheden te verkennen, kunt u contact opnemen via info@build4performance.com  

Inspired?

Contact us and discover the endless possibilities for your desires. We’re more than happy to help you to create your ultimate racing experience!

Engage with us!

Press contact

Eva Beens
Tel: + 971 508 800 950

23/05/2024

JEX

Lees meer
23/05/2024

402 Automotive

Lees meer
23/05/2024

Racesquare

Lees meer
23/05/2024

Van Amersfoort Racing

Lees meer
23/05/2024

Richard Verschoor

Lees meer
Official supplier Formule 1 café Ziggo Sport