Beitske Visser nieuwe Brand Ambassador van Build4Performance

Beitske Visser nieuwe Brand Ambassador van Build4Performance

Graag stellen wij onze nieuwe ambassadrice voor, Nederlands vrouwelijk autosport trots: Beitske Visser! Ze zal naast bestaand Brand Ambassador Robert Doornbos het Build4Performance merk verder uitdragen. Met het aantrekken van Beitske wordt het B4P-team versterkt met echt racebloed; ze zat met nog geen 5 jaar in een kart en is naast professioneel autocoureur ook fanatiek simracer op hoog niveau. Beitske racet momenteel in de W Series waar ze na twee rondes op de vierde plek in het klassement staat.

Tijdens een uitzending van het Ziggo Race Café in 2021 maakte Beitske voor het eerst kennis met onze simulator. “Het is belangrijk dat je een goed gevoel hebt, en dat hebben jullie voor elkaar.” Vertelt ze na afloop van haar eerste rondjes. Beitske weet goed waar ze het over heeft, ze gebruikt simracen om in de periodes tussen races scherp te blijven. “Het helpt me ontzettend in de voorbereiding op een raceweekend, je kan onbeperkt rijden en baankennis opdoen. Daarnaast is het gewoon heel erg leuk om te doen” vertelt ze.

Met haar kennis en kunde versterkt ze het team voor het geven van masterclasses en zal ze nauw betrokken worden bij de doorontwikkeling van ons modulaire simulatorplatform. De ervaring van Beitske zal een sleutelrol spelen in de ontwikkeling van het kartframe, welke naar verwachting eind 2022 wordt gelanceerd. Daarbovenop zal ze inzetbaar zijn voor grote evenementen waar wij met onze simulatoren aanwezig zijn.

Over haar ambities is ze kort maar krachtig: W Series kampioen worden. “Het lijkt me ook gaaf om de overstap naar Amerika of de Formule E te kunnen maken” vertelt ze over haar langetermijnvisie.

Zo lang Beitske kan racen is ze gelukkig en dat maakt de match met Build4Performance zo krachtig. Beide delen de passie voor autosport en simracen en daar het maximale willen uithalen!

Wanneer Beitske meedoet aan simraces dan zendt ze die uit op haar eigen Twitch-kanaal: www.twitch.tv/beitskevisser

23/05/2024

JEX

Lees meer
23/05/2024

402 Automotive

Lees meer
23/05/2024

Racesquare

Lees meer
23/05/2024

Van Amersfoort Racing

Lees meer
23/05/2024

Richard Verschoor

Lees meer
Official supplier Formule 1 café Ziggo Sport