Build4Performance

Nieuws

Ben jij klaar voor jouw virtuele race ervaring? Stap in en let’s go!

Stap in één van onze 24 geavanceerde race simulatoren en beleef een fantastische race experience! Race over Circuit Zandvoort of een van de andere beroemde Formule 1-circuits ter wereld! Een ervaring die zo dicht mogelijk bij die van een Formule 1-coureur in de buurt komt, maar tegelijkertijd geen race of game ervaring vereist.

Wij stellen tijdens jouw verblijf alles zo in, dat het racen voor iedereen toegankelijk is. Wil je wat extra uitdaging, en bijvoorbeeld zelf schakelen of geen assists, dan kan dat natuurlijk ook!

Wij hebben in totaal 20 high-end en 4 full motion simulatoren. Het verschil tussen een high-end en een full motion simulator is dat de high-end sim niet meebeweegt met de bewegingen van de auto tijdens de race. Full motion sims registreren juist wel elke beweging, waardoor de stoel volledig meebeweegt. 

Daarnaast hebben we voor de full motion sims speciale circuits en auto’s uitgekozen in een intensieve sessie van 20 minuten.

Reserveer Racesquare Rotterdam hier.

Bezoekers kunnen met maar liefst twintig vrienden, familieleden of andere bezoekers tegelijkertijd deelnemen. Neem plaats in een van de high-end simulatoren en begin jouw race sessie met een korte uitleg over de knoppen op het levensechte Formule 1-stuur en enkele handige racetips.

Daarna volgt de vrije training, kwalificatie en race. De Race Marshall verzorgt tijdens de race het live commentaar en biedt persoonlijke begeleiding, waardoor sim race ervaring absoluut niet vereist is. Wil je bijvoorbeeld wel zelf schakelen of geen hulp(middelen), dan kan dat natuurlijk ook.

Tijdens de race ervaar je fysieke en visuele elementen zoals force feedback, rook- en lichteffecten. Het is mogelijk om tijdens de race met elkaar en de Race Marshall te praten via de headsets, wat nog wel eens tot hilarische boardradio’s leidt. Tijdens de race zijn alle (race)namen voor iedereen zichtbaar, zodat je goed kunt zien wie op welke positie ligt. Time jouw pitstop dus op het goede moment!

Na de race krijgt iedereen de uitslag en rondetijden mee en kun je nog even een foto maken op het winnaarspodium!

16/09/2021
Deel dit artikel:
22/11/2022

Even voorstellen: Vasco Christiaanse

Lees meer
28/10/2022

Robert Doornbos opent Race Lounge bij Recreatiepark de Boshoek

Lees meer
22/10/2022

100% Auto Live groot succes

Lees meer
10/10/2022

Racen met Bente op Zandvoort

Lees meer
06/09/2022

Ho-Pin Tung in Hoogeveen

Lees meer
Official supplier Formule 1 café Ziggo Sport