BluePrint Automation

BluePrint Automation

De onderlinge competitie is inmiddels bij BluePrint Automation (BPA) in volle gang. Gelukkig hebben ze tussen de hot-laps door een gaatje vrij kunnen maken om meer te vertellen over onze simulatoren, de ervaring en het positieve effect wat men ervaart op de werkvloer!

Het kloppende race hart

Inmiddels zijn de simulatoren niet meer weg te denken bij BPA. Iedere dag wordt de kantine gevuld met het geluid van ronkende motoren en blokkerende wielen, alles voor die snelste ronde en de wissel trofee!

Het is geen toeval dat er twee simulatoren in de bedrijfskantine staan. Bij CEO & hobby-coureur Martin Prakken stroomt er namelijk benzine door de aderen. Dit is dé manier om de adrenaline en spanning die de autosport met zich meebrengt te delen met het personeel en de klanten van BPA!

De plaatsing

Als de grote dag dan eindelijk daar is kan iedereen niet wachten op het eindresultaat te bewonderen. Tijdens de lunch zijn er een hoop nieuwsgierige belikken wanneer het personeel de lunch nuttigt. Je voelt de spanning in de lucht!

Eenmaal geïnstalleerd op locatie is het een ware lust voor het oog, zeker aangezien beide simulatoren zijn uitgevoerd in bedrijfskleuren & branding. Echt uniek!

De plaatsing is een stukje vakmanschap, maar gelukkig wordt je daar volledig in ontzorgt door het team van Build4Performance. Er wordt snel, efficient en op een klantvriendelijke manier gewerkt. Zelfs tot in de late uurtjes als de situatie hier om vraagt!

Opstelling

We hebben ervoor gekozen om niet 1, maar 2 simulatoren in de kantine te plaatsen. Zo bieden we iedereen die wil racen de mogelijkheid om dit te doen, én kan er direct tegen elkaar worden gereden.

De twee Formule 1 full-motion simulatoren staan te pronken in de kantine, gecombineerd met een server & spectator scherm. Op dit scherm is voor omstanders de actie op de simulatoren live te volgen. Echt gaaf!

Dat de simulatoren ontwikkeld zijn in samenwerking met echte coureurs merk je direct. De beweging van de simulator voelt ontzettend realistisch aan en je gaat dan ook volledig op in de actie. Ieder detail van het circuit en de auto voel je in alle vezels van je lijf, heerlijk!

Impact

Inmiddels zijn de simulatoren al niet meer weg te denken & merken we dat deze een enorm goede uitwerking hebben op de vitaliteit van de medewerkers en de onderlinge sfeer. Dit was gelukkig al dik in orde, maar je ziet duidelijk dat er écht wordt genoten en er automatisch extra binding ontstaat tussen collega’s.

We hebben een wissel trofee in het leven geroepen & iedere week barst de strijd opnieuw los om deze felbegeerde trofee (en bragging rights) te veroveren. Echt gaaf om te zien hoeveel energie er loskomt bij iedereen!

Geïnspireerd?

Aarzel niet en ontdek welke mogelijkheden aansluiten bij jouw wensen. Neem contact met ons op en we voorzien je graag van meer informatie!

23/05/2024

JEX

Lees meer
23/05/2024

402 Automotive

Lees meer
23/05/2024

Racesquare

Lees meer
23/05/2024

Van Amersfoort Racing

Lees meer
23/05/2024

Richard Verschoor

Lees meer
Official supplier Formule 1 café Ziggo Sport