Build4performance in Zandvoort

Build4performance in Zandvoort

Zondag is hét moment waar we allemaal op hebben gewacht: dé start van de Formula 1 race! Max Verstappen en Lewis Hamilton zetten hun heroïsche gevecht om de wereldtitel voort op de vernieuwde baan van CM.com Circuit Zandvoort.

Het aftellen is begonnen. Elke dag is er één om niet te missen. We kunnen niet wachten om de heroïsche strijd om het wereldkampioenschap ook in Zandvoort mee te gaan maken. Tijdens de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix is er op 3, 4 en 5 september heel veel race spektakel. Wij zijn er bij met onze race simulator vanuit het Ziggo Race in Huis ter Duin.

“We hebben als team naar deze grand prix uitgekeken”

Volgens televisieregisseur van de Formule 1 bij Ziggo Sport, Rolf Meter, kijkt het team van Ziggo Sport uit naar de grand prix in Zandvoort, vooral omdat het vorig jaar niet doorging. Hij vertelt dat het team erg teleurgesteld was, maar dat het nu een unieke kans is om erbij te zijn. Ook omdat Ziggo de rechten verliest na dit seizoen. “Het is gewoon heel bijzonder om na zoveel jaren op Zandvoort erbij te zijn.”Op de foto:
Martijn van der Woord, Floris-Jan Lip en Simone Rondaan

14/11/2023

B4P goes UAE!

Lees meer
27/09/2023

Dutch Grand Prix- Samenwerking met Ziggo Sport

Lees meer
15/08/2023

JEX – Battle of the branche

Lees meer
13/07/2023

Even voorstellen: Floor Schouten

Lees meer
06/06/2023

Simracen, hét geheime wapen van Nina Pothof

Lees meer
Official supplier Formule 1 café Ziggo Sport