Build4Performance

Nieuws

Build4performance in Zandvoort

Zondag is hét moment waar we allemaal op hebben gewacht: dé start van de Formula 1 race! Max Verstappen en Lewis Hamilton zetten hun heroïsche gevecht om de wereldtitel voort op de vernieuwde baan van CM.com Circuit Zandvoort.

Het aftellen is begonnen. Elke dag is er één om niet te missen. We kunnen niet wachten om de heroïsche strijd om het wereldkampioenschap ook in Zandvoort mee te gaan maken. Tijdens de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix is er op 3, 4 en 5 september heel veel race spektakel. Wij zijn er bij met onze race simulator vanuit het Ziggo Race in Huis ter Duin.

“We hebben als team naar deze grand prix uitgekeken”

Volgens televisieregisseur van de Formule 1 bij Ziggo Sport, Rolf Meter, kijkt het team van Ziggo Sport uit naar de grand prix in Zandvoort, vooral omdat het vorig jaar niet doorging. Hij vertelt dat het team erg teleurgesteld was, maar dat het nu een unieke kans is om erbij te zijn. Ook omdat Ziggo de rechten verliest na dit seizoen. “Het is gewoon heel bijzonder om na zoveel jaren op Zandvoort erbij te zijn.”Op de foto:
Martijn van der Woord, Floris-Jan Lip en Simone Rondaan

04/09/2021
Deel dit artikel:
06/09/2022

Ho-Pin Tung in Hoogeveen

Lees meer
01/09/2022

Racesquare geeft gas met nieuwe locatie in Zwolle

Lees meer
29/08/2022

Onze race simulator in Zandvoort tijdens de F1 Grand Prix

Lees meer
26/08/2022

Comeback Sports nieuwe samenwerkingspartner van Build4Performance

Lees meer
30/07/2022

‘Om te racen hoef je geen dikke bak onder je kont te hebben’

Lees meer
Official supplier Formule 1 café Ziggo Sport