Comeback Sports nieuwe samenwerkingspartner van Build4Performance

Comeback Sports nieuwe samenwerkingspartner van Build4Performance

Tijd voor vernieuwing, wij zijn de afgelopen jaren gegroeid en dat betekent dat wij ook onze kern mogen waarborgen. Daarom introduceren wij Comeback sports als onze nieuwe partner op het gebied van merkidentiteit, positionering en marketing. Comeback sports is dé mErketingspecialist voor organisaties binnen de sportbranche. Vanuit de merkidentiteit en -positionering van een bedrijf biedt Comeback sports marketing en designs aan als een totaaloplossing.

Comeback sports ondersteunt Build4Performance (B4P) bij het creëren van een duidelijke merkidentiteit en het opzetten van een marketingplan samen met de branding. Deze partnership sluit daarom goed aan bij de huidige samenwerking met Ambacht Media. Ciska Rondaan vertelt: “Aan de hand van de marketingstrategie kunnen wij vanuit Ambacht media de dagelijkste stroom van inhoudelijke informatie, vanuit B4P, nog beter vertalen naar relevante content voor eindgebruikers.

Comeback Sports doorloopt de volgende route met B4P.

‘’Comeback sports is trots om het (marketing) fundament voor Build4Performance uit te breiden en deze toekomstbestendig te maken. Wij geloven dat als organisaties de beste versie van zichzelf worden, ze oprechter en relevanter communiceren vanuit hun diepste drijfveren. Daardoor ontstaat groei, continuïteit en focus. Dit is precies hetgeen dat wij voor B4P gaan realiseren; meerwaarde richting klanten en andere belanghebbenden.’’, aldus Floor Schouten van Comeback Sports.

Comeback Sports werkt dagelijks met een enthousiast team van professionals om topprestaties te leveren aan relaties, zowel nationaal als internationaal gesitueerd. Plezier, aandacht en ambitie worden gerekend tot kernwaarden van het bedrijf, waarbij de slogan van Jerry Maguire uit de gelijknamige sportfilm wordt geleefd: ‘’Play with your heart, not with your head’’.

08/04/2024

Racesimulator als beleving in showroom autobedrijf

Lees meer
26/03/2024

20 racesimulatoren voor Samcity Hoorn

Lees meer
19/02/2024

Even voorstellen: Kajan Katoele

Lees meer
13/02/2024

Partner Special – 402 Events

Lees meer
08/01/2024

Event – Max Race Cafe

Lees meer
Official supplier Formule 1 café Ziggo Sport