E-SIM Middelburg

E-SIM Middelburg

Build4Performance en E-SIM Middelburg realiseren samen een nieuw sim-race center in Zeeland!

Maar liefst 10 simulatoren kleuren de prachtige locatie van E-Sim Middelburg groen met zwart. Het geluid van ronkende motoren, gespannen gezichten en de fun van onderlinge competitie komen je te tegemoet wanneer je de ruimte binnenkomt. Ben jij er klaar voor om je vrienden uit te dagen?

Bij E-SIM Middelburg zijn er geen shortcuts genomen om tot dit verbluffende resultaat te komen. Een ijzersterk concept voorzien van alle details die het sim-racen bij E-SIM Middelburg maken tot een ervaring die je niet snel vergeet. Zo zijn de simulatoren gehuld in de sprekende en kenmerkende kleur groen van de onderneming, is er een pit-wall voor de race marshall(s) en genieten gasten niet alleen van de race-fun, maar kan er naar hartenlust gegeten en gedronken worden bij de gezellige horecagelegenheden. Alle ingrediënten voor een spetterende beleving!

“Bij E-SIM Middelburg vinden wij dat elke Formule-1 fan de adrenaline en spanning van een race zelf moet kunnen ervaren”

Zo luidt het credo van oprichters Remy & Jouke. Een motto wat perfect aansluit bij het gedachtengoed achter onze simulatoren & gezamenlijk doel.

Maatwerk

Alle simulatoren en de pit-wall zijn volledig op maat gemaakt en geleverd. Doormiddel van de spetterende groene ‘E-SIM’ kleur, magneetstickers en liveries, maakt deze setup een onvergetelijke en verpletterende indruk!

Simulator Setup

Doormiddel van de inzet van onze Stage 1 simulatoren, voorzien van professionele hardware, brengt E-SIM Middelburg deze beleving naadloos over op haar bezoekers. De juiste combinatie van hard- en software zorgt ervoor dat iedere deelnemer zich even écht coureur waant en de wereld om zich heen vergeet!

Pit-wall

Om alle simulatoren vanaf een centrale plek aan te kunnen sturen, wordt er gebruik gemaakt van een pit-wall. Deze op maat gemaakte oplossing biedt de mogelijkheid om de actie op de simulatoren in de gaten te houden, nieuwe sessies te starten en zelfs competities te organiseren!

Wist je dat er met regelmaat competitie dagen worden georganiseerd bij E-SIM Middelburg? Jouw kans om je een dag(deel) onder te laten dompelen in de ultieme race experience! Kijk op de website voor meer informatie.

Geïnspireerd?

Aarzel niet en ontdek welke mogelijkheden aansluiten bij jouw wensen. Neem contact met ons op en we voorzien je graag van meer informatie!

23/05/2024

JEX

Lees meer
23/05/2024

402 Automotive

Lees meer
23/05/2024

Racesquare

Lees meer
23/05/2024

Van Amersfoort Racing

Lees meer
23/05/2024

Richard Verschoor

Lees meer
Official supplier Formule 1 café Ziggo Sport