Build4Performance

Nieuws

Even voorstellen: Demi Lindeman

Mijn naam is Demi Lindeman en vanaf juli vorig jaar mag ik onderdeel uitmaken van het Build4Performance-team. Door de snelle groei van Buid4Performance was er ruimte gekomen voor een administratief medewerker en HR-medewerker, ik mag deze twee functies combineren en houd me daarnaast ook bezig met de boekhouding van het bedrijf.

Over mijn carrière kan ik vrij kort zijn. Na het behalen van mijn scriptie voor de opleiding Human resource Management kon ik gelijk aan de slag bij Build4Performance. Wellicht nog onervaren, maar ontzettend gemotiveerd. Ik heb inmiddels mijn 1e cursus boekhouden afgerond en er zullen er nog meer volgen om mezelf verder te ontwikkelen.

Naast de administratie, HR en boekhouding vind ik het leuk en interessant om mee te gaan naar evenementen. Want wat doen de mannen op de werkvloer of tijdens installaties? Tijdens deze events krijg ik goed inzicht over de werkzaamheden van mijn collega’s.

Mijn vrije tijd breng ik graag door in de keuken door te koken maar vooral veel te bakken. Dit vinden mijn collega’s natuurlijk helemaal niet erg. 😉 Na al het proeven in de keuken moet er natuurlijk ook gesport worden. Ik ben regelmatig op mijn racefiets te vinden, en ook mag ik graag een rondje hardlopen.

Als vrouw werken in de mannenwereld

Geen poespas, weinig gezeik en recht door zee. Daar raak je aan gewend en ik vind het heerlijk.

GezinssituatieSamenwonend
Verjaardag8 juli
Favoriete circuitZandvoort
Favoriete autoAudi
Favoriete vakantielandItalïe
Aanrader op Netflix?Wonder, Don’t Look Up, De Slag om de Schelde
15/02/2022
Deel dit artikel:
22/11/2022

Even voorstellen: Vasco Christiaanse

Lees meer
28/10/2022

Robert Doornbos opent Race Lounge bij Recreatiepark de Boshoek

Lees meer
22/10/2022

100% Auto Live groot succes

Lees meer
10/10/2022

Racen met Bente op Zandvoort

Lees meer
06/09/2022

Ho-Pin Tung in Hoogeveen

Lees meer
Official supplier Formule 1 café Ziggo Sport