Even voorstellen: Jeroen ter Haar

Even voorstellen: Jeroen ter Haar

Hi there, ik ben Jeroen. aangenaam! 

Sinds kort ben ik bij Build4Performance te vinden als technisch monteur Je kan me herkennen aan mijn goedlachse voorkomen, positieve uitstraling en uiteraard mijn kennis en kunde waar het aankomt op simracen in de breedste zin van het woord. 

Na 15 jaar mijn eigen bedrijf in de auto-branche te hebben gehad vond ik het tijd voor het nieuwe uitdaging. De motorsport een centrale plek geven binnen mijn dagelijkse werkzaamheden is hierbij het vertrekpunt geweest, en ik ben blij dat mij dit op deze manier is gelukt!

Als technisch monteur richt ik me voornamelijk op de assemblage van de simulatoren, gepaard met alles wat hierbij komt kijken. Mijn handigheid en kennis van computers & bijbehorende software is iets wat ik tof vind om te combineren met de prachtige simulatoren van B4P. Een leuke, uitdagende en afwisselende job als je het mij vraagt!

Liefde voor auto’s en autosport is iets, wat net als bij mijn collega’s, sterk aanwezig is. Het zal je dan ook niet verbazen dat ik in het verleden actief ben geweest in de kartsport en met regelmaat in mijn sim-rig te vinden ben. De auto’s, snelheid en het continue verbeteren van jezelf is voor mij een belangrijke drijfveer en raakvlak met B4P en de branche waar ik mij in bevind.

Nog iedere dag wordt ik verbaasd door de mooie producten die we ontwikkelen en hoe dit de autosport toegankelijk maakt voor veel verschillende doelgroepen. Omringd door een ontzettend gezellig en gedreven team heb ik snel mijn plek weten te vinden en kijk ik er naar uit om samen gas te geven! 

Favoriete circuit: Circuit Gilles Villeneuve
Favoriete auto: Audi R8 GT3
Favoriete vakantieland: Frankrijk
Favoriete muziek: Dance
Aanrader op Netflix: Suits

23/05/2024

JEX

Lees meer
23/05/2024

402 Automotive

Lees meer
23/05/2024

Racesquare

Lees meer
23/05/2024

Van Amersfoort Racing

Lees meer
23/05/2024

Richard Verschoor

Lees meer
Official supplier Formule 1 café Ziggo Sport