Even voorstellen: Patrick Aalders

Even voorstellen: Patrick Aalders

Mijn naam is Patrick Aalders, 36 jaar oud en samen met mijn lieve vriendin woonachtig in Zevenhuizen in het mooie Groningen. Sinds 1 juli ben ik werkzaam bij Build4Performance, dus het leek me wel tijd om me even voor te stellen.

Binnen ons mooie en snel groeiende bedrijf ben ik Service Engineer en Simracing Enthousiast. Dit houdt in dat ik mij met alle aspecten binnen het bedrijf bemoei, van het bouwen van de simulatoren, het testen hiervan tot het afleveren en assembleren op locatie bij de klant. Daarnaast ben ik betrokken bij de diverse TV uitzendingen die we doen, zoals Ziggo F1 Café en uitzendingen van Humberto Tan op RTL.

Ook ben ik zelf actief simracer, dit doe ik voornamelijk in iRacing. Ik ben hierin zeker niet de snelste of meest getalenteerde coureur, maar ik haal er wel veel plezier en voldoening uit… en met af en toe een podiumplaats ben ik al meer dan tevreden!

Naast mijn werk ben ik nog actief als korfbalcoach en ben ik 2 tot 3 keer per week in de sportschool te vinden. Op deze manier kan ik het fysieke aspect van het werk ook beter volhouden.

Werken bij Build4Performance betekent voor mij dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken, en wat is er nou mooier dan dat? We hebben een klein, maar dynamisch team en we groeien snel. We werken er hard aan om iedere dag het uiterste uit onszelf en onze simulatoren te halen, en dat doen we met veel plezier en passie. Dat maakt het werk ook zo gaaf. We delen allemaal de liefde voor (sim)racen en dat proberen we elke dag uit te stralen.


GezinssituatieSamenwonend
Verjaardag30 januari
Ultieme droom in de F1 wereld Dat zijn er eigenlijk 2… Max Verstappen die wereldkampioen wordt (zou het dit jaar al lukken?) en zelf meerijden in de F1 2-seater.
Favoriete circuitSpa Francorchamps
Favoriete auto Ferrari 488 GT3, en voor het geluid de Ferrari F1 3.0L V12
Favoriete
vakantieland
Griekenland & Oostenrijk
Favoriete muziek Hardstyle, maar afhankelijk van de setting vind ik bijna alles wel prima.
Een aanrader op Netflix? The Blacklist, 24, Breaking Bad, Rust Valley Restorers en uiteraard Drive to Survive
08/04/2024

Racesimulator als beleving in showroom autobedrijf

Lees meer
26/03/2024

20 racesimulatoren voor Samcity Hoorn

Lees meer
19/02/2024

Even voorstellen: Kajan Katoele

Lees meer
13/02/2024

Partner Special – 402 Events

Lees meer
08/01/2024

Event – Max Race Cafe

Lees meer
Official supplier Formule 1 café Ziggo Sport