Even voorstellen: Stephanie Arends

Even voorstellen: Stephanie Arends

Mijn naam is Stephanie Arends. Ik ben 36 jaar oud en ik woon samen met mijn 2 kinderen (Denise 15 jaar en Lorenzo 13 jaar) in Hoogeveen. Sinds 1 oktober 2022 mag ik onderdeel uitmaken van het dynamische Build4Performance-team.

Binnen het bedrijf ben ik verantwoordelijk voor de boekhouding en de HR taken.  Dit zorgt voor een zeer afwisselende en uitdagende functie. Ik hoop in de toekomst te kunnen bijspringen bij meerdere aspecten binnen het bedrijf en zo een keer mee te gaan naar een evenement of te ondersteunen bij de assemblage van onze simulatoren. 

Naast mijn werk bij Build4performance ben ik ook actief als coördinator binnen Skydive Hoogeveen, hier heb ik dit jaar zowel een tandemsprong mogen maken als een eerste eigen parachutesprong. Dit helaas eindigend met een gebroken enkel maar de drive voor volgende (succesvolle) sprongen is zeker niet gebroken.

Naast deze bezigheden ben ik een F1 fan en kijk ik daar waar kan alle races.

Favoriete circuit: Spa Francorchamps
Favoriete auto: Mini Cooper Clubman
Favoriete vakantieland: Turkije
Aanrader op Netflix: Queen of the south, Peaky Blinders, La Casa de Papel

27/09/2023

Dutch Grand Prix- Samenwerking met Ziggo Sport

Lees meer
15/08/2023

JEX – Battle of the branche

Lees meer
13/07/2023

Even voorstellen: Floor Schouten

Lees meer
06/06/2023

Simracen, hét geheime wapen van Nina Pothof

Lees meer
22/05/2023

BluePrint Automation

Lees meer
Official supplier Formule 1 café Ziggo Sport