Even voorstellen: Sven Boer

Even voorstellen: Sven Boer

Hallo allemaal, ik ben Sven en ik werk sinds zo’n half jaar bij Build4Performance. Graag stel ik mezelf verder aan jullie voor!

Ik ben dus Sven Boer, 19 jaar oud en ik kom uit Hoogeveen. Wat begon als een zoektocht naar een stageplek is uitgemond tot een super toffe combi-constructie. Die gave stageplek is niet alleen gevonden, ook ben ik naast mijn stage direct begonnen met werken bij Build4Performance!

Al vanaf jongs af aan ben ik aangetrokken tot alles wat snel gaat. Het begon met mijn loopmotortje op het eigen, met stoepkrijt gemaakte, circuit op de oprit. Dit veranderde al snel in karten en gamen/sim-racen. Deze interesse komt niet uit het niets, mijn hele familie is namelijk besmet met het racevirus. Als klein jongetje kwam ik dan ook regelmatig op het circuit en naarmate ik ouder werd, werd dit alleen maar meer. Waar mogelijk probeer ik alle races te zien in tal van verschillende klassen: van de MotoGP en het WSBK tot aan de Formule 1 en IndyCar.

Bij Build4Performance neem ik vele verschillende taken voor mijn rekening. Zo focus ik mij op het voorraadbeheer in combinatie met mijn stage opdracht, waarbij ik mijn kennis en kunde inzet om interne processen verder te stroomlijnen en te automatiseren waar mogelijk. Daarnaast kan het zijn dat je mij op verschillende evenementen tegenkomt, waarbij ik jou de ultieme race beleving bezorg!

  • Favoriete circuit: TT Circuit Assen
  • Favoriete auto: Ferrari FXX-K Evo
  • Favoriete motor: Ducati Panigale V4 R
  • Favoriete vakantieland: Italië

Tot snel,
Met energieke groet,
Sven Boer

23/05/2024

JEX

Lees meer
23/05/2024

402 Automotive

Lees meer
23/05/2024

Racesquare

Lees meer
23/05/2024

Van Amersfoort Racing

Lees meer
23/05/2024

Richard Verschoor

Lees meer
Official supplier Formule 1 café Ziggo Sport