Build4Performance

Nieuws

Even voorstellen: Vasco Christiaanse

Aangenaam! Je hebt me vast al eens voorbij zien komen op de socials van Build4Performance (zo niet, volgen!), maar hierbij dan ook mijn ‘officiële’ digitale voorstelrondje;

Het zal je niet verbazen, maar ook ik ben net als mijn collega’s niet zomaar bij Build4Performance terecht gekomen. Al vanaf jongs af aan stroomt er benzine door mijn aderen en ben ik groot fan van alles wat met snelheid en auto’s te maken heeft. In mijn vrije tijd verslijt ik vele uren aan het op de voet volgen van bijvoorbeeld de Formule 1, maar ben ik ook met regelmaat te vinden op modelbouw circuits. Hier probeer ik het maximale uit mijn op schaal gebouwde race-auto te halen en om de overwinning mee te strijden. 

Als fanatieke autosport liefhebber is het altijd een droom geweest om mijn interesses en hobby een plek te geven in mijn dagelijkse werkzaamheden. Na 6,5 jaar bij verschillende creatieve bureau’s als projectmanager te hebben gewerkt, heb ik dan ook de stoute schoenen aangetrokken en Build4Performance benaderd. De unieke producten en de positieve energie van Martijn & het team hebben ervoor gezorgd dat ik niet lang heb getwijfeld. Het is bijzonder om te zien dat er door een hechte club mensen met veel toewijding ontzettend mooie en innovatieve producten worden ontwikkeld. 

Build4Performance groeit snel en ik vind het dan ook te gek om als Event Manager op deze (snel)trein te mogen stappen. Samen met het team breng ik de ultieme race ervaring naar talloze beurzen, evenementen en tv-studios. Snaarstrak geregeld & met nét dat stapje extra voor de ultieme experience. 

See you soon! 

Favoriete circuit: Spa Francorchamps
Favoriete auto: Ferrari F40 Competizione
Favoriete vakantieland: Italië
Favoriete muziek: Reggae, Hiphop
Aanrader op Netflix: The Grand Tour (Prime)
22/11/2022
Deel dit artikel:
16/03/2023

Even voorstellen: Laura van der Linden

Lees meer
28/10/2022

Robert Doornbos opent Race Lounge bij Recreatiepark de Boshoek

Lees meer
22/10/2022

100% Auto Live groot succes

Lees meer
10/10/2022

Racen met Bente op Zandvoort

Lees meer
06/09/2022

Ho-Pin Tung in Hoogeveen

Lees meer
Official supplier Formule 1 café Ziggo Sport