Event – Max Race Cafe

Event – Max Race Cafe

MAX’S Mobilty Service Centre & Build4Performance verzorgen ultiem Race Café

MAX’S Mobility Service Centre en Build4Performance hebben gezamenlijk een onvergetelijke avond neergezet voor alle bezoekers van het Race Café. De imposante showroom van het bedrijf vormde het toneel voor een spetterende avond, voorzien van snelle auto’s, inspirerende verhalen van Robert Doornbos en de ultieme race beleving op de simulatoren van Build4Performance!

Automobility & racing op zijn best

Onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes de genodigden onderdompelen in de wereld van de autosport. Dat klinkt als het ideale recept voor een sfeervolle en met adrenaline gevulde avond, en dat was het ook!

Wat is er mooier dan iedereen geboeid aan de lippen van ex F1 coureur Robert Doornbos te zien hangen, om vervolgens zelf een poging te wagen op de race simulatoren?

De showroom van MAX’S laat het hart van iedere auto liefhebber sneller kloppen. Van hyper moderne supercars tot oude klassiekers, er is voor ieder wat wils

Event setup

Maar liefst drie simulatoren zijn er tijdens het evenement in de showroom van MAX’S geplaatst. Door deze onderling aan elkaar te koppelen en te voorzien van een extra scherm voor de omstanders is er een onvergetelijke beleving neergezet!

Ready, set, go?

De ultieme race experience naar jouw organisatie halen? Neem contact met ons op en ontdek de eindeloze mogelijkheden. Voor meer informatie bezoek onze verhuur pagina of neem direct contact op!

Engage with us!

08/04/2024

Racesimulator als beleving in showroom autobedrijf

Lees meer
26/03/2024

20 racesimulatoren voor Samcity Hoorn

Lees meer
19/02/2024

Even voorstellen: Kajan Katoele

Lees meer
13/02/2024

Partner Special – 402 Events

Lees meer
31/12/2023

Case study – B4P Goes UAE

Lees meer
Official supplier Formule 1 café Ziggo Sport