Formule 1-Experience bij Racesquare door Build4Performance

Formule 1-Experience bij Racesquare door Build4Performance

Formule 1-simulator bij Racesquare met spectaculaire rook- en lichteffecten

Voel je voor even een Formule 1 coureur met een unieke Formule 1-experience bij Racesquare! Racesquare heeft 7 vestigingen in Nederland. Stap in een van de hoogwaardige simulatoren en neem het op tegen vrienden, collega’s of familie. Je beleeft een compleet Formule 1-weekend, van vrije training tot kwalificatie en de race. Met spectaculaire rook- en lichteffecten en koptelefooncommunicatie voelt het alsof je echt op de grid staat, en dat samen met je vrienden of collega’s!

Hoogwaardige Simrigs voor de Ultieme F1-Experience

Op bijna alle Racesquare-locaties (met uitzondering van Utrecht) vind je de handgemaakte simrigs van Build4Performance. Deze rigs zijn ontworpen om je de meest authentieke race-ervaring te bieden. Build4Performance staat bekend om hun oog voor detail en kwaliteit, wat duidelijk terugkomt in de simulatoren die ze leveren.

Doormiddel van deze hoge kwaliteit simrigs kan Racesquare een unieke F1-Experience bieden aan haar klanten, zo voel je je een echte Formule 1 coureur.

Bij Racesquare en Build4Performance draait alles om het bieden van een onvergetelijke en realistische race-ervaring. Of je nu een doorgewinterde racer bent of gewoon op zoek bent naar een leuke en spannende activiteit, bij Racesquare zit je altijd goed!

Handgemaakte Build4Performance simrigs bij Racesquare voor de ultieme race-ervaring

De volgende Racesquare F1-Experience locaties heeft Build4Performance voorzien van de Simulator hardware en simrigs

  • Alkmaar
  • Almere
  • Hoorn
  • Rotterdam
  • Zandvoort
  • Zwolle

Zin om te racen?

Bezoek een van de Racesquare-locaties en ervaar zelf hoe het is om in de schoenen van een Formule 1-coureur te staan! Boek nu je Formule 1-experience bij 1 van de 7 Racesquare locaties in Nederland!

Meer dan Alleen Racesquare!

Build4Performance biedt ook een eigen race experience concept aan. Dit concept omvat alles van het ontwerp tot en met de realisatie van een complete race-ervaring, inclusief audiovisuele effecten die je midden in de actie plaatsen. Meer informatie over dit concept vind je via de Race Centra knop!

09/07/2024

Beleef Sim Madness met Build4Performance op 20 en 21 juli!

Lees meer
18/06/2024

Race Experience Racesquare Zwolle met 60 high end simulatoren

Lees meer
18/06/2024

Race Experience Racesquare Zandvoort met 25 high end static en 4 motion race simulatoren

Lees meer
18/06/2024

Race Experience Racesquare Rotterdam met 60 static en 4 high end motion simulatoren

Lees meer
18/06/2024

Race Experience Racesquare Alkmaar met 60 high end simulatoren

Lees meer
Official supplier Formule 1 café Ziggo Sport