Hard & Software

Hardware

We maken onze producten met lokale vakmensen en zetten ze zorgvuldig in elkaar in onze eigen race-werkplaats. Dit betekent dat je bij ons kunt rekenen op topkwaliteit en de mogelijkheid om echt iets persoonlijks te creëren. Onze manier van werken zorgt ervoor dat je niet lang hoeft te wachten op je bestelling en we kunnen bijna alles aanpassen, precies zoals jij het hebben wilt. We gaan altijd voor perfectie om jou de beste race-ervaring te geven.

Onze simulatoren zijn zo ontworpen dat ze met veel verschillende onderdelen werken. Je kunt ze makkelijk aanpassen of upgraden. Bijna alle bekende merken passen op onze simulators, zodat we je altijd een simulator kunnen bieden die helemaal bij je past.

Software

Uitstekende hardware werkt niet zonder indrukwekkende software. Om de meest meeslepende race-ervaring te bieden, gebruiken we geavanceerde software en pakketten. Dit maakt een onbeperkt aantal auto- en baancombinaties, simulatiemodellen en race-ervaringen mogelijk.

Maatwerk

Wil je een simulator die echt van jou is? Dat kan! Kies je eigen kleuren, logos in het spel, of wat je maar wilt. Wij regelen het voor je.

Official supplier Formule 1 café Ziggo Sport