Onze race simulator in Zandvoort tijdens de F1 Grand Prix

Onze race simulator in Zandvoort tijdens de F1 Grand Prix

Na een onvergetelijke Grand Prix op Zandvoort vorig jaar, keren de helden dit weekend terug tussen de Nederlandse duinen en in de oranje-zee van Zandvoort.

In het weekend van 2-4 september 2022 is de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix op CM.com Circuit Zandvoort. Na het enorme succes van 2021, waar wij ook bij aanwezig waren met de simulator, belooft het dit jaar een nog groter feest te worden.

De racefans mogen natuurlijk niks missen en dus doet Ziggo Sport het hele weekend verslag vanuit het Race Café in Jack’s Beach House. Wij zijn daar uiteraard bij met Robert Doornbos in de simulator!

Net als vorig jaar pakt Ziggo Sport uit rondom de Dutch Grand Prix van Zandvoort. Ze hebben op het strand van Zandvoort het Race Café opgebouwd en daar zullen van donderdag tot en met zondag prominente gasten uit de racewereld hun licht laten schijnen op wat er even verderop in de duinen gebeurt.

Op donderdag en vrijdag opent het Café van gastheer Rob Kamphues om 22.30 de deuren. Op zaterdag beschouwen ze om 17 uur uitgebreid na op de kwalificatie en op zondag Raceday kijken ze vanaf 14 uur vooruit op het spektakel en komen ze er na afloop om 17 uur weer in met de highlights en de analyses van Olav Mol, Robert Doornbos, Jack Plooij en vele anderen.

En alsof dat nog niet genoeg is, is er om 23 uur op zondagavond nog een nazit in het Race Café!

Kan Max Verstappen net als vorig jaar de oranje-tribunes in extase krijgen met zijn tweede overwinning op rij? Wij zijn er in ieder geval klaar voor.

09/07/2024

Beleef Sim Madness met Build4Performance op 20 en 21 juli!

Lees meer
18/06/2024

Race Experience Racesquare Zwolle met 60 high end simulatoren

Lees meer
18/06/2024

Race Experience Racesquare Zandvoort met 25 high end static en 4 motion race simulatoren

Lees meer
18/06/2024

Race Experience Racesquare Rotterdam met 60 static en 4 high end motion simulatoren

Lees meer
18/06/2024

Race Experience Racesquare Alkmaar met 60 high end simulatoren

Lees meer
Official supplier Formule 1 café Ziggo Sport