Over Build4Performance

Opgericht in 2020, midden in een bloeiend tijdperk van e-sports en digitale innovatie, heeft Build4Performance zijn eigen unieke plek gecreëerd in de dynamische wereld van racesimulatoren.

Build4Performance komt voort uit een passie voor technische perfectie als de opwindende wereld van de autosport, en overbrugt de kloof tussen de echte wereld van racen en sim -racen. Hierbij maakt B4P gebruik van de meest geavanceerde technologieën om een ongeëvenaarde race-ervaring te bieden aan liefhebbers over de hele wereld. Onze onvermoeibare streven naar perfectie drijft ons voortdurend om de limieten van wat mogelijk is in de virtuele racewereld te verleggen.

Bij Build4Performance ontwikkelen we niet zomaar simulatoren; we brengen de opwindende dynamiek van het circuit direct bij onze klanten. We creëren de ultieme race-ervaring voor zowel professionals die op zoek zijn naar eersteklas trainingsinstrumenten als voor liefhebbers die de echte spanning van de race willen voelen. Of je nu thuis bent, op kantoor, of bij een evenement, wij zorgen voor adrenaline, snelheid en precisie, waar jij bent.

Missie

Bij Build4Performance is onze missie om de kloof tussen verbeelding en werkelijkheid te overbruggen, door de ongeëvenaarde opwinding van het autoracen binnen handbereik van liefhebbers over de hele wereld te brengen.

Visie

Build4Performance streeft ernaar nationaal en internationaal erkend te worden als de leider in het bieden van de meest meeslepende race-ervaring die er beschikbaar is.

Official supplier Formule 1 café Ziggo Sport