Partner Special – 402 Events

Partner Special – 402 Events

Inmiddels is het al meer dan een jaar geleden dat 402 Automotive en Build4Performance de handen ineen hebben geslagen. Een mooi moment om terug te blikken op deze succesvolle samenwerking en insights van ons voortdurende gezamenlijke avontuur te delen. Lees je mee?

402 X B4P

Een unieke en krachtige samenwerking tussen twee partijen, beide volledig gefocust op alles wat met auto’s en autosport te maken heeft. 402 is marktleider op het gebied van autoshows en een bekende naam in de automotive scene. Vele liefhebbers vergapen zich talloze keren per jaar aan al het moois wat er tijdens de 402 events wordt tentoon gespreid en georganiseerd. Spreek je over snelle auto’s en autosport? Dan spreek je in dezelfde adem ook over de simulatoren van Build4Performance. Door de handen ineen te slaan zijn we als partners in de gelegenheid de 402 evenementen te verrijken met de ultieme race ervaring. Een echte trekpleister voor de petrolhead, jong & oud!

Setup

Door het jaar heen worden er tientallen evenementen georganiseerd, van Nederland tot aan Dubai. De simulatoren vormen inmiddels een belangrijk decorstuk, welke niet meer zijn weg te denken uit het brullende spektakel. Honderden mensen nemen per evenement plaats in de race simulatoren, waar er gestreden wordt om de snelste tijd van de dag en natuurlijk mooie prijzen!

Om alle bezoekers de racing experience te kunnen bieden wordt de purpose built race-trailer van Build4Performance ingezet. Deze opstelling is voorzien van maar liefst zes high-end simulatoren welke voorzien zijn van 402 branding, zowel fysiek- als in-game. Aangevuld met een centrale control unit en een groot scherm zorgt dit voor de ultieme race ervaring. Door dit onder te brengen in een state-of-the-art race trailer die tegen weer en wind bestand is wordt race plezier gegarandeerd!

402 Competitie

Alongside the static models, two motion simulators offered a more
dynamic experience. These units featured advanced motion technology, allowing users to feel every turn, brake, and acceleration as if they were on the actual Abu Dhabi circuit.

2024 & Beyond

Ook dit jaar zijn we weer volop aanwezig tijdens de evenementen van 402 automotive. Wil je weten waar we precies aanwezig zijn? Houdt dan de website van 402 nauwlettend in de gaten en zorg ervoor dat je jouw sim-ticket op tijd scoort!

Vanzelfsprekend kijken wij er naar uit om niet alleen dit jaar- maar ook de aankomende jaren nauw samen te werken met 402 automotive. Er liggen genoeg innovatieve en verrassende plannen in het verschiet en we kunnen niet wachten om dit naar de bezoekers te brengen. Zien we je op het volgende 402 event?

Inspired?

Contact us and discover the endless possibilities for your desires. We’re more than happy to help you to create your ultimate racing experience!

Engage with us!

Press contact

Eva Beens
Tel: + 971 508 800 950

23/05/2024

JEX

Lees meer
23/05/2024

402 Automotive

Lees meer
23/05/2024

Racesquare

Lees meer
23/05/2024

Van Amersfoort Racing

Lees meer
23/05/2024

Richard Verschoor

Lees meer
Official supplier Formule 1 café Ziggo Sport