Race Centra

Build4Performance Race Center Concept

Ben jij een ondernemer met een visie voor entertainment? Droom je ervan om jouw klanten een onvergetelijke Formule 1 of Porsche race-ervaring te bieden?  Bij Build4Performance begrijpen we de ongekende kracht van autosport binnen de entertainmentwereld. Laat je inspireren door ons Race Center Concept en ontdek hoe we jouw ideeën tot leven kunnen brengen. Wij zijn al 5 jaar dé marktleider.

Wat maakt ons Race Center Concept uniek?

  • Gepersonaliseerde simulatoren
  • Eindeloze configuratie mogelijkheden
  • Van 2 tot 180 race simulatoren
  • Worry free
  • Audio/visueel spektakel
  • In-Game marketing
  • Opening met Robert Doornbos

De mogelijkheden zijn eindeloos

Of je nu een ondernemer bent met de perfecte beschikbare locatie, een vakantiepark dat zijn entertainmentaanbod wil verrijken, of gewoon een enthousiasteling met een passie voor autosport, Build4Performance is jouw ideale partner. Wij zijn er om jouw dromen te verwezenlijken met creatieve oplossingen en persoonlijke ondersteuning. Samen verkennen we alle opties om jouw visie tot leven te brengen

Gerealiseerde projecten

Deze bedrijven gingen je voor. Are you next?

E-SIM Middelburg

Build4Performance en E-SIM Middelburg realiseren samen een nieuw sim-race center in Zeeland! Maar liefst 10…

Lees meer

Neem contact op met onze experts

Ben je klaar om te ontdekken wat Build4Performance voor jou kan betekenen? Neem vandaag nog contact op met onze experts en laat je inspireren door de mogelijkheden van ons Race Center Concept. Of je nu interesse hebt in een vrijblijvende offerte, een gedetailleerd gridontwerp wilt bespreken, of gewoon wilt brainstormen over de mogelijkheden, ons team staat met enthousiasme voor je klaar om je te ondersteunen bij elke stap.

Official supplier Formule 1 café Ziggo Sport