Racesimulator experience voor grootste entertainmentpark in Europa, Hasselt. SparkX race experience by Build4Performance 

Racesimulator experience voor grootste entertainmentpark in Europa, Hasselt. SparkX race experience by Build4Performance 

De startgrid met meerdere racesimulatoren bij SparkX Hasselt, met licht en geluid effecten.

Racesimulator experience bij SparkX Hasselt. SparkX en haar bezoekers kunnen inmiddels al 1 jaar genieten van de race experience. SparkX Hasselt, hét ultieme sportentertainmentpark van Europa waar je jezelf kunt onderdompelen in meer dan 50 verschillende sporten en 36 sportbelevingen. Sinds de opening in mei 2023 hebben duizenden bezoekers van alle leeftijden hier een jaar lang sportief plezier beleefd. Bij SparkX draait alles om de visie dat sport en entertainment een perfecte combinatie vormen om plezier te beleven én gezond te blijven, ongeacht je leeftijd, ervaring of sportniveau. En dat merk je zeker wanneer je de SparkX race experience binnenstapt, powered by Build4Performance. 

Wil je de ultieme adrenalinekick ervaren? Dan moet je absoluut de racesimulator van Build4Performance uitproberen. Stap in een van de meest realistische racesimulatoren die je ooit hebt gezien en waan jezelf een echte coureur voor een dag. 

 Bezoekers genieten van de racesimulator ervaring in het sportentertainmentpark SparkX.

De totaalervaring: alle zintuigen geprikkeld
Simulator experience

Bij SparkX draait alles om de totaalervaring, en dat geldt ook voor de racesimulator van Build4Performance. Een authentieke race-ervaring gaat verder dan alleen het gevoel van snelheid op de baan. Het draait om het prikkelen van al je zintuigen: de juiste houding in de simulator, de opstelling op de grid met andere simulatoren, het licht en geluid, de beweging en zelfs de geur.

Build4Performance begrijpt dit als geen ander en heeft samen met SparkX een setup gecreëerd die al je zintuigen op scherp zet. Stap in de simulator en voel de spanning van de startgrid, hoor het gebrul van de motoren, zie de lichten boven je oplichten en ruik zelfs de geur van verbrand rubber terwijl je de bochten aansnijdt. 

Samenwerking met Cruden: De Hexapod Simulator

Een van de vijf simulatoren die je bij SparkX kunt vinden, is de Hexapod simulator, ontwikkeld in samenwerking met Cruden. Deze state-of-the-art simulator tilt de race-ervaring naar een hoger niveau met zijn ongeëvenaarde precisie en realisme. Of je nu een ervaren coureur bent of voor het eerst in een racesimulator stapt, de Hexapod simulator biedt een unieke en meeslepende ervaring die je niet snel zult vergeten. Racesimulator experience bij SparkX Hasselt.

De Hexapod racesimulator in actie bij SparkX, ontwikkeld door Build4Performance en Cruden.

Opstelling

  • Aantal sims: 6
  • Kleur: Black
  • Frame: F1 Static
  • Wheelbase: Fanatec Clubsport DD
  • Stuur: Fanatec Clubsport V2.5
  • Pedalen: Fanatec CSL Pedals + loadcell
  • Beeldscherm: Aorus 43-inch Flat Display
  • Seat: Sparco GP Seat
  • Extra Sim: Hexapod simulator in samenwerking met Cruden

Specialist in Commerciële Simrace Concepten

Build4Performance beschikt over uitgebreide ervaring met het ontwikkelen van commerciële simrace concepten, waarbij een totaaloplossing wordt geboden die zowel de hardware als software omvat, inclusief audiovisuele middelen, verlichting, geluid en speciale effecten. Het debuutproject in Emmen in 2019 zette de toon, en sinds dien volgden er meer. Op basis van expertise biedt Build4Performance maatwerk dat nauwkeurig aansluit op de specifieke wensen van elke klant. Voor meer informatie over projecten of om de mogelijkheden te verkennen, kunt u contact opnemen via info@build4performance.com  

Zin om te racen?

Boek nu je Race Experience bij SparkX

Interesse in een Race Simulator Experience concept?

Neem contact met ons op en ontdek de eindeloze mogelijkheden voor jouw wensen. We helpen je graag bij het creëren van jouw ultieme Race Simulator Experience!

09/07/2024

Beleef Sim Madness met Build4Performance op 20 en 21 juli!

Lees meer
18/06/2024

Race Experience Racesquare Zwolle met 60 high end simulatoren

Lees meer
18/06/2024

Race Experience Racesquare Zandvoort met 25 high end static en 4 motion race simulatoren

Lees meer
18/06/2024

Race Experience Racesquare Rotterdam met 60 static en 4 high end motion simulatoren

Lees meer
18/06/2024

Race Experience Racesquare Alkmaar met 60 high end simulatoren

Lees meer
Official supplier Formule 1 café Ziggo Sport