Build4Performance

Nieuws

Trots op onze samenwerking met Rexing

Wij zijn constant bezig om onze simulators te optimaliseren en te innoveren. Daarom zijn wij verheugd om een nieuwe partnerschap aan te kondigen. Rexing wordt de nieuwe partner van Build4Performance voor racesturen, met als doel het verbeteren van de simulators door middel van geavanceerde technologie.

Maak kennis met Rexing

Het kleine team van Rexing investeert veel tijd en kennis in het met de hand maken van elk specifiek stuur. Ze streven ernaar om altijd de grenzen verder te verleggen en sturen te bouwen die de eigenaren met trots in hun handen zullen houden. Hun productie is klein in hoeveelheid, maar groot in ervaring en passie.

Dit maakt het racestuur zo uniek

Rexing biedt een uniek product aan, het is niet zomaar een sim-racestuur. Rexing stuurwielen zijn volledig gemaakt van koolstofvezel, net als die in het echte formule racen. Ze hebben geen metalen inzetstukken en dat zorgt voor een duurzaam, lichtgewicht en bovenal realistisch stuur.

  • Gemaakt van koolstofvezel
  • Polyurethaan rubberen handgrepen
  • Industriële drukknoppen van de hoogste kwaliteit
  • Extra peddels met dubbele actie (optioneel)
  • Display van gehard glas

Ook de manier waarop de sturen zijn gemaakt is een bijzonder proces. Het fabricageproces omvat het vacuüm verpakken van koolstofvezels en het uitharden in een autoclaaf (afgesloten drukvat) bij een verhoogde temperatuur en druk.

Speciaal voor onze simulatoren

De sturen van Rexing zijn volledige afgestemd op onze simulatoren. Hierdoor zal het stuurwiel niet verschuiven en ben jij verzekerd van die realistische ervaring op het circuit. Als je het stuur eenmaal hebt uitgeprobeerd, is er geen weg meer terug. Dit wil iedere racefanaat!

13/07/2021
Deel dit artikel:
06/09/2022

Ho-Pin Tung in Hoogeveen

Lees meer
01/09/2022

Racesquare geeft gas met nieuwe locatie in Zwolle

Lees meer
29/08/2022

Onze race simulator in Zandvoort tijdens de F1 Grand Prix

Lees meer
26/08/2022

Comeback Sports nieuwe samenwerkingspartner van Build4Performance

Lees meer
30/07/2022

‘Om te racen hoef je geen dikke bak onder je kont te hebben’

Lees meer
Official supplier Formule 1 café Ziggo Sport