Verhuur

Je staat met je collega’s of vrienden aan de start. De motoren ronken, de lampen branden en je kijkt je tegenstanders nog eens indringend aan. Wanneer de lampen bij de start uit gaan trap je het gaspedaal in en stuif je op de eerste bocht af. 

Wat is er leuker dan het opnemen tegen je vrienden of collega’s in razendsnelle raceauto’s? Wij brengen met onze professionele race simulatoren de ultieme race experience naar jouw evenement. Persoonlijk en volledig afgestemd naar jouw wensen. Zijn jullie er klaar voor om de strijd met elkaar aan te gaan? 

DE ULTIEME RACE ERVARING

Wil jij de ultieme race ervaring op jouw evenement? Wij zorgen ervoor dat het evenement volledig naar jullie wensen is afgestemd. Of dit nu in de ochtend, middag, avond of in het weekend is, wij verzorgen het op iedere gewenste locatie.

Doormiddel van ons brede aanbod aan simulatoren kunnen wij in iedere race behoefte voorzien. Ga je voor een realistische static stage 1 simulator, of voor de full-motion experience (o.a. bekend van het Ziggo Race Cafe). Samen met de persoonlijke begeleiding van onze marshals wordt er een onvergetelijke ervaring neergezet.

Onze race simulatoren zijn ontwikkeld voor de ultieme race experience. Voel je voor even Max Verstappen in een RedBull F1, of race over het legendarische circuit zoals bijvoorbeeld de Nürnbergring in een razendsnelle GT3. Niets is ons te gek!

Professionele Build4Performance racesimulatoren
Keuze uit Formule 1 of GT race experience
Verschillende competitieve elementen incl. unieke prijzen
Het event is volledig afgestemd op jullie wensen
Mogelijk op iedere gewenste locatie

PRIJZEN

Onderstaand genoemde prijzen zijn indicatief en afhankelijk van de persoonlijke wensen en duur van het evenement. Vul het onderstaande contactformulier in, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

RACE EXPERIENCE

Haal de Race Experience naar jouw evenement. Doormiddel van onze GT of Formule 1 simulatoren verzorgen wij een onvergetelijke ervaring. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontvang een offerte afgestemd naar jullie wensen.

Vanaf € 995,00 excl. btw. per dag

ULTIMATE RACING EXPERIENCE

Haal de Ultimate Racing Experience naar jouw evenement. Doormiddel van onze Full Motion GT of Formule 1 simulatoren verzorgen wij een onvergetelijke ervaring. Onze Full Motion F1 simulator is onder andere bekend van het Ziggo Race Cafe. Neem contact op voor meer informatie en een gedetailleerde offerte.

Vanaf € 1.995,00 excl. btw. per dag

READY TO GO?

Wij zijn benieuwd hoe jouw ultieme race experience eruitziet. Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

    Official supplier Formule 1 café Ziggo Sport