Wil jij de meest realistische f1-simulator zelf proberen?

Wil jij de meest realistische f1-simulator zelf proberen?

Racesquare Circuit Zandvoort ligt op een unieke locatie in Nederland. In het pitgebouw midden op het circuit beleef je hoe het is om een echte Formule 1-coureur te zijn. Stap in een van de twintig racesimulatoren en neem deel aan een vrije training, kwalificatie en hoofdrace. Je hoeft geen game-ervaring te hebben om optimaal te kunnen presteren tijdens het simracen. De racemarshall staat altijd voor je klaar en niemand minder dan Tom Coronel spreekt je vanuit de virtuele pitstraat toe.

Vanuit Racesquare Circuit Zandvoort kijk je uit op de pitstraat en het rechte stuk van het circuit. Vanaf het terras boven op de pitboxen heb je zelfs uitzicht over een groot stuk van de baan. Kom dus snel langs en geniet van zowel de virtuele races als de echte bolides die hier dagelijks met hoge snelheid over het circuit scheuren.

RACESQUARE CIRCUIT ZANDVOORT IS GELEGEN OP EEN UNIEKE LOCATIE IN NEDERLAND!

Altijd al eens willen ervaren hoe het is om een Formule 1-coureur te zijn? Racesquare Circuit Zandvoort biedt jou de kans in de huid te kruipen van Max Verstappen, Lewis Hamilton of een andere topper. Bij ons kun je met maar liefst twintig man tegelijk simracen en word je begeleid door een persoonlijke marshall. Vanuit de virtuele pitstraat voorziet Tom Coronel je van tips en na de wedstrijd geniet je van een hapje en drankje in het bekende racecafé Mickey’s Bar!

Nog nooit gesimracet? Geen probleem. Wij stellen alles zo in dat het voor iedereen mogelijk is om mee te racen. Wil je wat extra uitdaging door bijvoorbeeld zelf te schakelen of geen gebruik te maken van de assists, dan kan dat natuurlijk ook! De marshall legt uit welke knoppen op het levensechte Formule 1-stuur je kunt gebruiken en welke regels er gelden.

Via een koptelefoon kun je met de andere deelnemers praten en tijdens de wedstrijd zijn de posities van alle simracers zichtbaar. 4D-elementen zoals rook, lichteffecten en force feedback maken jouw experience levensecht. Zo word je gewaarschuwd voor crashes en gele vlag-situaties.

23/05/2024

JEX

Lees meer
23/05/2024

402 Automotive

Lees meer
23/05/2024

Racesquare

Lees meer
23/05/2024

Van Amersfoort Racing

Lees meer
23/05/2024

Richard Verschoor

Lees meer
Official supplier Formule 1 café Ziggo Sport