Dutch Grand Prix- Samenwerking met Ziggo Sport

Dutch Grand Prix- Samenwerking met Ziggo Sport

Als partner van Ziggo Sport verzorgen wij ieder jaar de TV uitzendingen van het Race Cafe met onze simulator(en), zo ook tijdens de DutchGP dit jaar. Een onvergetelijke ervaring, gevuld met adrenaline, bekende autosport sterren en natuurlijk onze eigen rubriek in de uitzending. We nemen jullie graag mee voor een kijkje achter de schermen!

Samenwerking met Jack’s Casino en Ziggo Sport

Jack’s Beach House heeft vanaf donderdag tot-en-met zondag volledig in het teken gestaan van de Formule 1 en Ziggo Sport. Gelegen aan de prachtige boulevard van Zandvoort, vormt dit een uniek toneel voor de uitzendingen van het Race Cafe. Binnen no-time wordt er op deze unieke locatie een volledige studio, inclusief onze simulator, opgebouwd. Vanaf het moment dat de deuren worden geopend is het een komen en gaan van bekende namen.

Sterren & coureurs in actie

Om de coureurs uit te dagen hebben wij een unieke configuratie opgetuigd, namelijk een vintage Ferrari 156 gecombineerd met de allereerste layout waar in Zandvoort een Grand Prix op is verreden. De handmatige schakelbak, het ronde stuur, trommelremmen en (bijna) geen downforce, hebben gezorgd voor een unieke ervaring. Gedurende de dagen is er zowel tijdens als rondom de uitzendingen gestreden om de snelste rondetijd.

Uiteraard de vaste stamgasten van het cafe, zoals Robert Doornbos, Rob Kamphues, Olav Mol, Jack Plooij en Rob van Gameren, maar ook bekende autosport sterren als Renger van der Zande, Larry ten Voorde, Richard Verschoor en zelfs Lando Norris!

Unieke historische F1 challenge

The good old days! Geen technische snufjes, een rauw motorgeluid, handmatige schakelbak en geen downforce. Het recept voor een uitdagende old-school race experience waar mening doorgewinterd coureur zijn tanden in heeft gezet. Racen op z’n best!

Zinderende competitie

Met het mes tussen de tanden de snelste rondetijd uit een auto proberen te persen, daar gaat een ieders hart sneller van kloppen. Zeker dat van de Ziggo Sport presentatoren & coureurs als Robert Doornbos, Renger van der Zande, Larry ten Voorde en Richard Verschoor! Dagenlang is er intensief gestreden om de illustere pole-position!

Sim-setup

Tijdens het Dutch Grand Prix weekend is er gebruik gemaakt van onze F1 Motion simulator, uitgerust met een sequentiele shifter & een rond stuurwiel.

Ready, set go?

De ultieme race experience naar jouw organisatie halen? Neem contact met ons op en ontdek de eindeloze mogelijkheden. Voor meer informatie bezoek onze verhuur pagina of neem direct contact op!

09/07/2024

Beleef Sim Madness met Build4Performance op 20 en 21 juli!

Lees meer
18/06/2024

Race Experience Racesquare Zwolle met 60 high end simulatoren

Lees meer
18/06/2024

Race Experience Racesquare Zandvoort met 25 high end static en 4 motion race simulatoren

Lees meer
18/06/2024

Race Experience Racesquare Rotterdam met 60 static en 4 high end motion simulatoren

Lees meer
18/06/2024

Race Experience Racesquare Alkmaar met 60 high end simulatoren

Lees meer
Official supplier Formule 1 café Ziggo Sport